Gyerekre csukta az ajtót egy ungvári buszsofőr


Elbocsátották azt a buszsofőrt, aki a múlt héten Ungváron rázárta a busz ajtaját egy felszálló gyerekre, csak az anya lélekjelenlétének köszönhető, hogy ne történt tragédia.

„Két kislányommal a Petőfi téri végállomáson vártuk a hármast. Bent állt egy busz a megállóban, de tele volt utasokkal. Úgy döntöttünk megvárjuk a következőt, ami pillanatokon belül meg is érkezett. Türelmesen megvártuk amíg kiszállnak az emberek, majd fel akartunk szállni rá. Angelika felugrott a lépcsőre és ebben a pillanatban mindenfajta figyelmeztetés nélkül a buszsofőr bezárta az ajtókat, odazárva a felszállni készülő gyermekem. Ölemben a kisebbikkel sikerült kiszabadítani a lányomat, amikor a busz elindult, ment néhány métert és az előző helyére állt. Természetesen számon kértem a sofőrt, aki azt válaszolta, hogy nincs miért mászni, amikor még nem állt be a buszmegállóba”

– írta le történetét közösségi oldalán a kislány édesanyja.

A nő kedden a városháza illetékesei előtt is elmondta a történteket. A városi tömegközlekedési vállalat jelen lévő képviselője elnézést kért az asszonytól és közölte, hogy kirúgták a szóban forgó sofőrt.