Kijevet sokkolta egy fiatal tanárnő gyilkossága


Brutális gyilkost keresnek a kijevi rendőrök, aki feldarabolt egy fiatal nőt és a holttestének darabjait Kijev elit negyedében, az obolonyi kerületben szórta szét.

A fővárosi újságok május eleje cikkeznek naponta arról, hogy a Kijev melletti Puscsa Vodica település melletti erdőben emberi holttest maradványaira bukkannak az erdő különböző részein. Eleinte azt hitték, hogy több nő maradványaira bukkantak, de a rendőrség tájékoztatása szerint egyetlen áldozatról van szó, egy 25 éves tanárnőről.

A fiatal nő lembergből költözött Kijevbe még az előző év szeptemberében és egy albérleten élt. A szülei április huszadikán vesztették el vele a kapcsolatot és rögtön a rendőrséghez fordultak. A rendőrség később megállapította, a nőt megölték.

A nyomozók gyanúja szerint az elkövető egy 18 éves orosz férfi lehet, akivel a fiatal nő egy közösségi oldalán keresztül levelezett. Ez a moszkvai férfi április 21 és 25 között Ukrajnában volt, és miután találkoztak a fiatal tanárnő eltűnt. A férfi azóta már visszautazott Oroszországba.