Halálra késelt egy rendőrt az MMA harcos, majd agyonlőtték (18+!)


Drámai körülmények között lőtték le a francia útlevéllel rendelkező, algíri származású Amokrane “Kian” Sabet volt MMA harcost Bali szigetén az indonéziai rendőrök – számolt be a Čas.sk-ra hivatkozva a Bumm.sk.

A 49 éves Sabetnek számos erőszakos cselekedetével kapcsolatban kellett volna vallomást tennie a rendőrségen. Amikor érte mentek a rendőrök, kést rántott. A rendőrök több figyelmeztető lövést adtak le a levegőbe, ami annyira felbőszítette Sabetet, hogy rájuk támadt. A több lövéssel megsebesített férfinak még sikerült megkéselnie egy rendőrt, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe. A késelést követően a támadót agyonlőtték.

Sabet 2013 óta élt Balin egy bérlet villában. Ott tartózkodása kezdete óta számtalan feljelentés érkezett ellene. Halálosan megfenyegette a szomszédait,nem fizetett az éttermekben, edzés gyanánt összeverte a Pecalang elnevezésű hagyományos helyi rendfenntartó erők tagjait, zaklatta az utcán sétáló párokat. Sabet minden neki kézbesített büntetési eljárásról szóló értesítést széttépett még a levelet átadó hivatalos személy távozása előtt. A rendőrség azt követően döntött a rajtaütésről, miután lejárt a turistavízuma és az illetékes hatóságok határozatot hoztak a deportálásáról.

A videót kiskorúaknak és gyengébb idegzetű személyeknek nem ajánljuk megtekintésre!!!