Lilára verte az egyéves kisbabát a bébiszitter, szabadon engedték – képek


A Facebookon próbált segítséget kérni egy oregoni család, akinek egy egy éves babáját durván megverte egy bébiszitter. A tettes állítólagos joghézagok miatt kerülte el a felelősségre vonást, ezért döntöttek a szülők a nyilvánosságra hozás mellett. A közzétett képek pillanatok alatt elterjedtek a közösségi oldalakon – írja az ATV.

Joshua Marbury két gyermek édesapja az oregoni Sherwoodban. A brutális történetet május 20-án tette közzé a Facebookon abban reménykedve, hogy a nyilvánosság segítségével sikerül bíróságra vinniük az ügyet.

“Két hónappal ezelőtt az egy éves kisbabánkat megütötte a jobb arcán a bébiszitter. Több doktor is megmutatta, tisztán látható volt a keze nyoma.
A nyomozó szerint az ütés meg is ölhette volna a gyereket”

– írta Marbury.

Joshua és Alicia arra értek haza egyik nap, hogy a kisbabájuk Jacob ordít az ágyában, miközben a férfi bébiszitter közben aludt. Másnap reggelre vált nyilvánvalóvá, hogy a gyermek fején és arcán komoly zúzódások láthatóak.

“Az első dolog, amit láttam, az a monoklija volt. Mi történhetett a szemével? – kérdeztem magamban. Amikor elfordítottam az arcát, akkor láttam meg, hogy kék-lila foltos az egész”

“Két hónapja várunk rá, hogy történjen valami. Most tudtuk meg, hogy a vádakat ejtették, mivel az egy éves gyerek nem tudja elmondani, hogy bántalmazták, sem azt nem tudják bizonyítani, hogy a bébiszitter szándékosan okozott fájdalmat neki” – tette hozzá dühösen.

Lilára verte az egyéves kisbabát a bébiszitter, szabadon engedték - képek