Ügyvezető nélkül maradt a Hoverla


Felmondott Ivan Sic, az Ungvári Hoverla labdarúgócsapatának ügyvezetője – ezt maga az érintett jelentette be a Sport Arena portálnak nyilatkozva, hozzáfűzte, hogy bár hivatalosan nem áll alkalmazásban, továbbra is segíti a klubot.

Nem beszélhetek a klub tartozásairól, mivel nem vagyok már a labdarúgócsapat ügyvezető igazgatója. Egy hete megírtam a felmondásomat és elvettem a munkakönyvemet. Ugyanakkor továbbra is bejárok és segítem a csapatot, folyamatos kapcsolatban vagyok Olekszandr Sufrics alelnökkel – mondta az ügyvezető.

Sic azzal kapcsolatban, hogy miért mondott fel kitérő választ adott. Úgy fogalmazott, hogy olyanoknak mint ő, aki ennyi évet áldozott a futballnak, nem elsődleges szempont a pénz. Nem elsősorban az anyagiak befolyásolták, ám azt nem árulta el pontosan mi miatt döntött így. Azt viszont elmondta, hogy bár még nem tudni, hogy mikor érkeznek, de már várják a licencadó bizottságot.

„Kiegyenlítjük az adósságot és akkor talán tudunk majd valamiről beszélni. Negyven éve vagyok már a futballban, de a mostani focit már nem értem” – fogalmazott az egykori ügyvezető.

Emlékeztetőül a Hoverla kieső helyen zárta az ukrán élvonalbeli bajnokságot, valamint az ukrán szövetség első é másodfokon is elutasította licenckérelmét.