Segítsünk Holozsai Eszternek – kárpátaljai kislány lehet a Virtuózok győztese


Az egész Kárpát-medence figyelmét kivívta a Virtuózok elnevezésű magyarországi komolyzenei tehetségkutató műsor. Vidékünk számára különösen izgalmasnak ígérkezik a következő néhány nap, a kárpátaljai Holozsai Eszter ugyanis bejutott a megmérettetés fináléjába. Két másik versenyzővel együtt június 3-án száll ringbe a nézők kegyeiért – és szavazataiért.

A csillogó szemű, mindössze 12 éves sárosoroszi kislány fuvolajátékával varázsolta el a zsűri és a nézők szívét. Eszter a verseny döntőjében, a 6-12 évesek korcsoportjában elnyerte a szakmai zsűri elismerését: korosztályának győztese lett. Azonban a verseny fináléja még hátra van, ahol eldől, hogy a korcsoportok három nyertese közül ki nyeri el a fődíjat, ki lesz a Virtuózok abszolút győztese.
Míg a műsor első hét adásában és a döntőben a zsűri határozott a győztes személyéről, addig a fináléban ugyanerről a nézők dönthetnek. Május 27-től él a szavazás lehetősége Magyarországon és annak határain kívül is. Több lehetőség közül választhatunk: szavazni a Virtuózok applikáció Szavazás fülénél, valamint SMS-ben lehet egészen a finálé végéig, melyet június 3-án, pénteken láthatunk élőben a Duna és a Duna World csatornán. SMS-t ezekre az alapdíjas telefonszámokra küldhetünk:

+36 20 4422999
+36 30 4422999
+36 70 4422999

Amennyiben szeretné támogatni Holozsai Esztert, küldje el SMS-ben az ESZTER nevet a fenti mobilszámok egyikére.

A mobil applikáció lehetősége szintén vonzó lehet: ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANROID platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes FACEBOOK-regisztrációval és INTERNET-hozzáféréssel. A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található „Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. 20 percenként egy szavazat leadása lehetséges. Különböző mobilkészülékeken azonos Facebook-profillal bejelentkezett felhasználók esetében két szavazat között legalább 20 percnek el kell telnie, hogy a rendszer érvényesnek minősítse a beérkezett szavazatot – olvasható a verseny hivatalos weblapján. Az applikációban a versenyző nevére kattintva adhatjuk le szavazatunkat.

További információk a szavazásról ITT találhatóak.

Amennyiben szeretnénk segíteni a kárpátaljai kis virtuóznak, hogy megnyerje a versenyt, ezzel pedig elsőként legyen egy nagyszabású, értékes tehetségkutató kárpátaljai nyertese, ne habozzunk leadni szavazatainkat! Még három napunk van arra, hogy támogassuk Holozsai Esztert, s Kárpátalja végre ne szomorú, sokkal inkább örömteli híradásokból köszönjön vissza a médiumok címlapjáról.

Kárpátalja.ma nyomán