25 millió forint értékű autót kap Holozsai Eszter születésnapjára


Noha a Virtuózok című műsor fináléja csak holnap lesz, egy nyertese már biztosan van a közmédia tehetségkutató műsorának. Holozsai Eszter, a kárpátaljai kislány, egy új Jaguart kap ajándékba, hogy el tudjon majd jutni a család azokra a koncertekre, ahová az év folyamán meghívják majd az ifjú tehetséget. Mint azt a tegnapi Virtuózok sajtótájékoztatón elmondták, a kislány június 11-én, születésnapján veheti majd át az autó kulcsait – tájékoztatta KárpátHírt a szervező.

Most pénteken, az esti döntő után, a komolyzenei tehetségkutató műsor nyertese is nagyobb összeget vihet majd haza. A Virtuózok legjobbja 12 millió Ft-al és egy tengerentúli fellépési lehetőséggel lesz majd gazdagabb.

A Jaguar és Land Rover magyarországi forgalmazójának, az Auto Palace Kft –nek, nem ez az egyetlen művészetekkel kapcsolatos akciója. Tavaly például „hirdetőtáblát” csináltak egy 18 milliós Range Roverből és ezzel népszerűsítették Picasso balatonfüredi kiállítását. Idén pedig Süsüt ültették be egy Jaguarba, hogy besegítsenek a Csukás István Színház gyerekműsorainak népszerűsítésébe. Más cégek, mint például a Ford, egy Mustangot adott Kiss Gergő olimpikonnak, a BMW pedig korábban Rubint Rékát választotta nagykövetnek, amelyért egyébként egyes sajtóorgánumok szerint, az autós márka sok kritikát is kapott a közösségi oldalakon.

A világhírű sportolók, színészek, zenészek gyakorta kapnak az autós cégektől olyan járművet, amellyel a gyártók megpróbálják megkönnyíteni a sztárok utazását. Ők viszont fellépéseiken, mérkőzéseiken is népszerűsíthetik a szponzor legújabb típusát. David Backham, és híres felesége, Victoria, valamint Lionel Messi is kapott már autót a Jaguartól. Magyarországon  a klasszikus autós márka  vitorlázókat és  egy 12 éves zenei tehetséget támogat, aki születésnapján veheti át a 25 milliós autót.

Segítsünk együtt Holozsai Eszternek, hogy megnyerje a versenyt. Kattintson a részletekért!