Fához kötöztek egy megvert migránst Németországban

migransok

Négy férfi, köztük egy politikus is brutálisan megvert, majd egy kábellel egy fához kötözött egy iraki migránst egy Drezda melletti településen. Az önjelölt igazságosztók a menedékkérő és egy helyi szupermarket pénztárosnőjének vitájára figyeltek fel, és úgy döntöttek, hatásosabb lesz, ha a rendőrség helyett ők lépnek közbe.

Négyen támadtak a súlyos mentális problémákkal küszködő iraki férfira egy arnsdorfi szupermarketben. A migráns kezében egy üveg bort szorongatott és a pénztárossal próbált beszélni, de nem találtak közös nyelvet. Rövid időn belül berontottak az önkéntes polgárőrök, és elfajult az erőszak – írta a hirado.hu.

A felvételen egy 21 éves iraki menedékkérő látható, aki összetűzésbe került a szupermarket egyik pénztárosával. A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy egy korábban vásárolt telefonkártyáját próbált meg visszaváltani, mert nem sikerült aktiválnia. Már kétszer is megpróbálta visszavinni a kártyáját, mindkét esetben a rendőrségnek kellett visszavinnie a boltból a helyi elmegyógyintézetbe, ahova az állam beutalta.

A rendőrség helyett feketébe öltözött önkéntes polgárőrök rontanak be a boltba, először csak körbeveszik és megrázzák a férfit, majd a kijárat melletti sarokba viszik, megverik, közben ezt ordítják neki: Mit akarsz itt, te disznó?A pénztárosnő panaszkodó hangon megjegyzi, hogy szégyen, hogy önkéntes polgárőrségre van szüksége a falunak a migránsok miatt.