Tiszaújfalusi lány Kelet-Magyarország tini szépe!


A Tiszaújfaluban élő Padenics Dominika nemrég nagy fába vágta a fejszéjét. Jelentkezett a Kelet-Magyarország szépe versenyre, amelyen – nyugodtan mondhatjuk – fantasztikus eredményt ért el – számolt be a KISZÓ.

Nem ez volt az első megmérettetésem, decemberben ugyanis már részt vettem egy budapesti rendezvényen, ahol az előkelő második helyen végeztem. A Miss Kelet-Magyarországot kéthetes felkészítő tábor előzte meg. Akik ebben részt vettek, azok később a döntőben is a kifutóra állhattak. Az én kategóriámban – a tinik – hatan voltunk finalisták, s a zsűri döntése értelmében végül az én fejemre került a korona. A szó szoros értelmében, hiszen a szervezők megadták a módját. Ezenkívül volt mini és felnőtt kategória is, utóbbiban a női mellett férfi szépségversenyt is tartottak – árulta el Dominika.

Padenics Dominika még nem döntötte el, hogy a későbbiekben, amikor iskolai tanulmányai után – Cservonán idén fejezte be a 9. osztályt, s Kisvárdán szeretné folytatni a református gimnáziumban –, milyen vonalon folytassa. Nem tagadja, erősen foglalkoztatja a modellkedés, ám ez a zenéről is elmondható. Immár nyolc éve zongorázik, s ezzel a kedvtelésével sem szívesen hagyna fel.

KISZÓ/KH