Szabálytalan parkolás: nincs kibúvó


Csütörtök délben Ungváron a járőrszolgálat emberei szabálytalanul parkoló autóssal szemben intézkedtek – közölte a rendőrség sajtószolgálata.

A járőrök a belvárosban egy szabálytalanul parkoló Hyundai Matrix személygépkocsira lettek figyelmesek. Idővel egy férfi jelent meg az autónál, aki amint észrevette a rendőröket úgy tett, mintha nem az övé lenne a jármű.

A rendőrök felszólították, hogy álljon el az autóval, de a férfi továbbra is csak tagadta, hogy köze lenne a gépkocsihoz.

Elment majd kis idő elteltével visszatérve kinyitotta az ajtót és megpróbált elhajtani, közben az ajtót is a rendőrre zárta.

Az agresszív viselkedés és a rendőrségi kérés megszegése után követni kezdték és egy pár utcával arrébb le is kapcsolták az agresszív sofőrt. Akinek ezek után nemcsak a szabálytalan parkolás, de az ellenszegülése miatt is felelnie kellesz.

A rendőrök folytatva a szabálytalan parkolás elleni harcot június kilencedikén reggel 5:30-kor is trélerrel szállítottak el egy Ford személygépkocsit a Szobránc utcából.