Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon


A Bild című napilap azt írta: fiatalok az elkövetők, sőt úgy tudják, nagy részük bevándorló. Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok között sokszor gyerekek is vannak.

A német lap szerint a rendőröket e-mailben tájékoztatták arról, hogy általában fiatalokból álló csoportok egyre több szexuális bűncselekményt követnek el a német strandokon. Úgy tudják: a belső levelezésben az is szerepel, hogy “az elkövetők legnagyobb része bevándorló”.

Az M1 németországi tudósítója azt mondta: az áldozatok többségében fiatal lányok, de a jelentésből az is kiderül, hogy nagyon sok a gyerekek, a kisfiúk és kislányok ellen elkövetett szexuális bűncselekmény.

Az elkövetők többsége pedig bevándorló, akik ezt csoportosan követik el – tette hozzá. Ebben a jelentésben arra is felhívják a rendőrök figyelmét, hogy ne a dokumentumaikban szereplő címüket regisztrálják, hanem készítsenek róluk fényképet, írják le az általuk beszélt nyelvet, és kérdezzék meg, hogy hol tartózkodnak. Minderre azért van szükség, mert nagyon sokan nem valós papírral igazolják magukat- írja a hirado.hu.