Balaton Sound: szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz a rendőrség


A takarítónők egy pohárban használt óvszert találtak a DVBBS zenekar öltözőjében a Balaton Sound-on, ezért bejelentették, hogy ismeretlen tettes ellen folytatnak nyomozást szexuális erőszak gyanúja miatt.

A Balaton Soundot szervezők a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán közölték, hogy a rendőrség a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak nyomozást. A Balaton Soundon a DVBBS fellépése után a menedzserük választott ki tíz lányt, akiktől megkérdezték, hogy nagykorúak-e és lenne a kedvük a backstage-be menni. Végül csak heten mentek be az öltözőbe és a közös szelfi után négyen azonnal távoztak is. Majd a DJ-páros egy embert állított ki az öltöző elé, hogy senkit ne engedjenek be és nem sokkal később már távoztak is a fesztiválról.

A lányokkal először vodkát itattak, majd egy jelöletlen üvegből kaptak feleseket, amitől rosszul lettek, feltehetőleg a benne található Gina partidrog miatt. A takarítók a padlón két eszméletlen állapotban lévő lányra bukkantak, míg a WC-ben egy másik lány sírt. Az ájult lányok egyike egyébként a híres tévés, Bényi Ildikó lánya volt, akit rettenetesen megviseltek a történtek.

Az eset után a szervezők kezdték el hívni a zenekart, akik sietősen távoztak a fesztiválról, ráadásul a reptéren kábítószert is találtak náluk. Ezután kihallgatták őket és mehettek tovább következő fellépésükre Ibizára. A takarítók egy pohárban használt óvszert találtak – írja a Blikk.

Megszólalt a műsorvezető, akinek ájultan találták a lányát a Soundon