Sokkoló, amit a tornádósok tettek


A Tornádó tagjainak telefonján gyerekek elleni nemi erőszakról találtak felvételeket.

Tetyana Csornovil, az ukrán parlament képviselőnője interjút adott a spanyol El Confidencial híroldalnak, amiben azt állította, hogy a már feloszlatott Tornádó önkéntes egység parancsnokainak telefonján gyerekek megerőszakolásáról szóló felvételeket találtak  – közölte a 7dniv.info.

Elmesélte, hogy a Tornádó parancsnokainak elfogása közben lefoglalták a telefonjaikat. A felvételeken orgiák vannak és nemi erőszakról készült felvételek, amiket az ellenük zajló bírósági perek során bizonyítékként fognak felhasználni. A felvételeken csecsemők is voltak, akiknek az édesanyjukat halálos fenyegetések mellett kényszerítették ezekre a szörnyűségekre.

Csornovil azt is elmondta, hogy kiskorú lányok megerőszakolásáról is készítettek videókat.

A Tornádó nyolc tagját júniusban tartóztatták le. Az ellenük folyó nyomozás még folyamatban van. A nemi erőszak mellett emberrablással, rablással, zsarolással, kínzással és gyilkossággal vádolják őket. Ugyanakkor a tornádósok mellett tüntetnek a volt társaik, és bosszúval fenyegetőznek, amennyiben elítélik őket. Megjegyzendő, hogy

Szemen Szemencsenko, az Azov önkéntes zászlóalj korábbi parancsnoka és jelenlegi parlamenti képviselő is a tornádósok szabadon engedése mellett tüntet és a híveit is erre szólítja fel.