Muszlimok brutálisan megvertek egy fiatal párt, mert sonkás pizzát mertek rendelni


A 27 éves Youness Boussaid és a társa, a szintén 27 éves Fatah Bouzid az ételautomatánál előbb figyelmeztette a párt, hogy ha sonkás pizzát mernek rendelni, akkor “pokolra jutnak”, de miután azok nem reagáltak az okításra – a két férfi brutálisan elverte őket.

Az áldozatok egy franciaországi városban lévő nightclubból tartottak este hazafelé, amikor megéheztek. Meg is álltak az automata előtt, amikor a két férfi megszólította őket, hogy kokaint akarnak-e vásárolni tőlük. Majd figyelmeztették a fiatalokat, hogy ha sonkás pizzát vásárolnak, akkor “pokolra fognak jutni”. Miután azok ellenkeztek, a két muszlim férfi brutálisan megtámadta őket.

Az egyik támadó az egyik nő haját brutálisan megtépte, az ujját a nő orrába dugta, aki hamar fulladozni kezdett, majd elájult.

Amikor a párja megpróbálta megvédeni kedvesét, a két arab férfi elkezdte rugdosni őket.

Boussaid és Bouzid ezután beült egy belga bérautóba, és elhajtottak a tett helyszínéről.

A rendőrség a támadás után a gépjármű és a szemtanúk vallomásai alapján azonosították a támadókat és letartóztatták őket. A bíróságon a két férfi tagadta a vádakat, a bíróság a bizonyítékok alapján azonban 18 hónap börtönbüntetést szabott ki a támadókra, és 1500 eurónyi kártérítést ítélt meg a fiatal párnak – írta az MTI.