Halálra gázoltak négy útkarbantartót (képek)


Brutális baleset történt Mikolajiv városban, egy BMW vezetője elütötte a városi útkezelő szolgálat négy munkását. Az útkarbantartók hajnalban végezték a munkát és épp egy zebra festését vonták az útra, amit útbójákkal is jelöltek-

A BMW sofőrje először a festőautónak ment neki, majd ráhajtott az emberekre, ezután pedig lerepült az útról és nekicsapódott egy oszlopnak. A helyszínre érkező mentők három munkásnál már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A negyedik munkás még életben volt, de sajnos az ő életét sem tudták megmenteni.

A BMW sofőrje ellenben életben maradt, a működésbe lépett légzsák révén szinte semmi baja nem történt.

A vétkes sofőr nem értesítette a mentőket, kiszállt az autóból és elmenekült a helyszínről. A tettest könnyű volt azonosítani, mert az autóban hátrahagyott minden dokumentumot. A rendőrök egy órán belül elfogták. A vétkes sofőr azt állította, hogy az autóját az előző nap ellopták és neki semmi köze a balesethez, mindezt úgy, hogy a ruhája és az arca is fehér festékben volt.

A vétkes sofőr 1985-ben született és hajókon dolgozik szerelőként. Az orvosi vizsgálat megerősítette, hogy részeg volt. A tettéért öttől tíz évig terjedő börtönre számíthat.