Kárpátalján segített az Invitech


Immár második alkalommal szervezett az MTVA Rádiós Hírszerkesztősége adománygyűjtési akciót kárpátaljai magyar iskolák javára. Az Invitech Solutions netbookokat ajánlott fel.

Idén az Ungvári Főkonzulátus javaslatára a szolyvai magyar elemi iskolát választották, ahová az iskolakezdést megkönnyítő tanszereket és számítástechnikai eszközöket juttattak el szeptember elején – közölte a TrendFm.hu.

Ezek egy részét – egy egész osztály egyidejű munkáját lehetővé tevő, korszerű, használatra kész netbookot – az Invitech Solutions ajánlotta fel. Ez azért is volt igen hasznos az intézmény számára, mert ebben az iskolában kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az informatikai oktatásra.

A néhány hónappal ezelőtt létrejött fiatal cég a rendkívül pozitív visszajelzések alapján azt tervezi, hogy lehetőségeihez mérten a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a jövő nemzedékének informatikai érettségét elősegítő programokban. A most átadott netbookok után az Invitech Solutions a későbbiekben is tervez hasonló adományozásokat iskolák számára.

Az Invitech Solutions Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. Az Invitel Csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. A 20 éves tapasztalattal rendelkező cég jelenleg több mint 500 szakembert foglalkoztat, és mintegy 6000 partnerének nyújt informatikai, adatközponti, valamint felhőmegoldásokat, illetve adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat.