Kárpátalján segített az Invitech

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Immár második alkalommal szervezett az MTVA Rádiós Hírszerkesztősége adománygyűjtési akciót kárpátaljai magyar iskolák javára. Az Invitech Solutions netbookokat ajánlott fel.

Idén az Ungvári Főkonzulátus javaslatára a szolyvai magyar elemi iskolát választották, ahová az iskolakezdést megkönnyítő tanszereket és számítástechnikai eszközöket juttattak el szeptember elején – közölte a TrendFm.hu.

Ezek egy részét – egy egész osztály egyidejű munkáját lehetővé tevő, korszerű, használatra kész netbookot – az Invitech Solutions ajánlotta fel. Ez azért is volt igen hasznos az intézmény számára, mert ebben az iskolában kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az informatikai oktatásra.

A néhány hónappal ezelőtt létrejött fiatal cég a rendkívül pozitív visszajelzések alapján azt tervezi, hogy lehetőségeihez mérten a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a jövő nemzedékének informatikai érettségét elősegítő programokban. A most átadott netbookok után az Invitech Solutions a későbbiekben is tervez hasonló adományozásokat iskolák számára.

Az Invitech Solutions Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. Az Invitel Csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. A 20 éves tapasztalattal rendelkező cég jelenleg több mint 500 szakembert foglalkoztat, és mintegy 6000 partnerének nyújt informatikai, adatközponti, valamint felhőmegoldásokat, illetve adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat.