Senki sem segített az utcán halálra késelt tanárnőn


Nyílt utcán, a járókelők szeme láttára késeltek halálra egy fiatal nőt Újdelhiben. Senki sem sietett a tanárnő segítségére, aki a gyilkost már korábban is többször feljelentette a rendőrségen zaklatás miatt.

Bosszúból halálra késeltek egy fiatal tanárnőt Újdelhiben. Későbbi gyilkosa többször is megkörnyékezte Karunát, de a fiatal nő mindig visszautasította.

Hódolója – egy 34 éves házas ember – már hosszú ideje zaklatta, az áldozat már többször is panaszt tett a férfi ellen, de a rendőrök nem foglalkoztak a feljelentésével – írták az iTimes helyi lap, amelynek internetes oldalán az esetről készült videót is megosztották. A férfi a nyílt utcán kapta el áldozatát. Egy motorról ugrott le hozzá egy forgalmas úton, leszúrta, majd földre rogyott testébe még legalább 20-szor beledöfte a kését. Közben egyre gyűltek a szemtanúk a mániákus módjára döfködő gyilkos köré.

Csak álltak fejcsóválva, miközben a gyilkos eljutott a 22. késszúrásig. Egy rövid “szünetet” tartott, majd folytatta a szurkálást.

Végül fejbe vágta áldozatát egy kővel és megrugdosta. Amikor azonban el akart menekülni, a rendőrség elfogta.

Még “indiai viszonylatban” is hihetetlennek tűnik a késelés, melyet rögzített egy közterület-figyelő kamera.

A felvétel futótűzként terjed a közösségi médián is. A legtöbben az elhaladó járókelőket hibáztatják, és kiemelik, hogy mindössze egyetlen férfi akadt, aki nem hátrált meg vagy rohant el a gyilkosság láttán, de ő sem akadályozta meg a késelést. A rendőrség sem tett semmit a zaklató férfi ellen. Közleményük szerint a gyilkost a “publikum segítségével sikerült kézre keríteni”, de a publikum a biztonsági kamera felvételén sem tűnt túl segítőkésznek.

forás_hirado.hu