Részeg vámos verekedett Ungváron


Vaszil Ivanisin ungvári lakos Facebook közösségi oldalán azt állítja, egy részeg vámos megverte őt az utcán. A Holosz Karpat információja szerint az incidens október ötödikén történt ebéd körül, értesülései szerint Mihajlo Galamb nevű vámos agresszívan viselkedett, és alaposan helyben hagyta az emlitett férfit.

A rendőrség egyelőre nem erősíti meg a hír valódiságát, de nem is cáfolja. Az áldozat elmondása szerint, éppen gyalog közlekedett a városban, amikor egy nagy sebességgel közlekedő VAZ személygépkocsi majdnem elsodorta. Ekkor a kezeivel beintett a sofőrnek, aki hirtelen lefékezve az elégedetlenkedő férfihoz ment.

A VAZ sofőrje állítólag alkohol, vagy pedig kábítószer befolyásoltsága alatt egyik kezében elektromos sokkolót, másikban pedig egy gumibotot tartott. „Majd én megmutatom neked, hogy kell a kezeddel integetni” – kiabálta a vámos. Az áldozat azonnal hívta a rendőrséget, de amíg kiértek a vámos a gumibottal ütlegelte és a sokkolót is használta ellene. A vámosnak sikerült elmenekülni, de végül utolérték és elfogták. A rendőrség nem kommentálta az esetet, de bejelentést mind a két fél benyújtotta.