Kárpátaljai orvosra is lehet szavazni “Az év praxisa a Kárpát- medencében” pályázaton


Május 10-én éjfélkor lezárták az ajánlások beküldését. A szervezők összegezték a történeteket, majd továbbították őket a zsűri tagjainak – tájékoztatták a KárpáHírt a szervezők.

A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke dr. Szentes Tamás helyettes államtitkár. A zsűri tagjai: Berszán Lajos plébános, a Gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Római Katolikus Gimnázium alapítója,Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke, Dr. Száray Eszter a tavalyi hazai nyertes, Sztankó Péter a Webbeteg portál főszerkesztője, valamint négy professzor: Dr. Bedros J. Róbert, a Szent Imre Oktató Kórház főigazgatója, Dr. Farsang Csaba a Magyar Hypertonia Társaság örökös tiszteletbeli elnöke, Dr. Kásler Miklós az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója és Dr. Rurik Imre a Debreceni Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék vezetője.

Azt már most tudhatjuk, hogy zsűri a rengeteg ajánlásra való tekintettel úgy döntött, hogy egy különdíjat is kiad. A versenyben levő 10 hazai és a 10 határon túli orvosra adhatja le szavazatát. Kárpátaljáról is érkeztek ajánlások, az alábbi orvosokra lehet szavazni:

Dr. Baksa Géza, Nagydobrony
Dr. Dicska Viktor, Csongor
Dr. Gaál Géza, Beregszász
Dr. Megyeri Melinda, Nagypalád

IDE KATTINTVA SZAVAZHAT!

Forrás:

KárpátHír