Kisdobronyi és tiszaágteleki gyerekeket nyaraltatott a Jobbik Szeretetszolgálata


Ismét kárpátaljai magyar gyerekek pihenéséhez járult hozzá a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványa. A felejthetetlen élményt, a sok-sok vidám percet a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben köszönték meg a résztvevők.

A tiszaágteleki és kisdobronyi iskolákból vendégül látott tanulók és szüleik, valamint kísérőtanáraik ezúton is köszönetüket fejezik ki a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványnak a táborozásért.
Minczér Gábor és Kürti Zoltán szervezésében rengeteg érdekes és tartalmas programban vettünk részt. Mindenki nagyon jól érezte magát, olyan ismeretekre tettünk szert, amit itthon, az iskolában, nem lehet elsajátítani. Hálával tartozunk Sebestyén Tibornak és feleségének Krisztának is, a Somosi Fogadó tulajdonosainak, a finom ételek mellett azért a szeretetért és emberségért, nem utolsósorban az ajándékokért, amit a gyerekek kaptak tőlük. A Somoskőújfaluban eltöltött 7 csodálatos nap számukra örök és feledhetetlen emlék marad.
Mindent összevetve, hálát adunk az Úrnak a sikeres és élményekben gazdag nyaralásért. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk Magyarország más vidékeit is felfedezni!


Forrás:

KárpátHír