Iskolás szexrabszolgákat tart Kim Dzsong Un


Iskolás szexrabszolgákat tart az észak-koreai diktátor, legalábbis ezt állítja egy magas rangú észak-koreai katona lánya, aki megszökött a rezsimből.

A brit Mirror című lap szemlézett egy interjút, melyet egy nemrég elhunyt észak-koreai tábornok 26 éves lánya adott, aki disszidált a diktatúrából. Hee Jeon Lim jelenleg Szöulban él a családjával, ahol már szabadon beszélhet az Észak-Koreában átélt borzalmakról, ellentmondásokról.

Azt mesélte például, hogy Kim Dzsong Un iskoláskorú gyerekeket raboltat el, hogy a szexrabszolgái legyenek. Miközben az országban az a kép él róla, hogy példás férj, és három gyermek édesapja.

Egy 11 tagú zenekart azzal vádoltak meg, hogy pornófelvételeket készítettek. Büntetésként kikötözték őket egy stadionban, majd légvédelmi ágyúval szétlőtték őket. Ezt követően a maradványaikon tankkal hajtottak keresztül. Hee Jeon Lim azt állítja, hogy a kivégzést neki is végig kellet néznie, hozzátéve, hogy a Kim Dzsong Un körüli elitnek kötelező részt venni az ilyen „programokon”.

A disszidens lány azzal is megvádolta a diktátort, hogy 1000 eurós lakomákat csap, miközben az észak-koreaiak egy része annyira szegény, hogy füvet és fakérget eszik. Kim Dzsong Unnak állítólag országszerte több száz titkos luxusbunker áll rendelkezésére, így téve szinte lehetetlenné, hogy egy ellenséges állam titkosszolgálata levadássza.

Forrás:

ATV