Körözött gépkocsi a beregsurányi és a záhonyi határon


Ukrajnába jelentkezett kilépésre a körözött gépkocsival közlekedő külföldi állampolgár.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett 2015. július 18-án 12 óra 50 perckor egy személygépkocsival közlekedő 23 éves ukrán állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a Renault Megane típusú típusú személygépkocsit az olasz hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

Az egyenruhások a külföldi nőt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit lefoglalták. A rendőrök az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodájának közreműködésével felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő olasz hatósággal.

korozott_auto_Beregsurany

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2015. július 16-án 23 óra 50 perckor egy személygépkocsival közlekedő 23 éves ukrán állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a Volkswagen Polo típusú személygépkocsit az olasz hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik. Az egyenruhások a külföldi férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit lefoglalták.


[poll id=”16″]