A medencétől esett teherbe egy orosz lány Egyiptomban


Egy orosz édesanya azt állítja, hogy lánya egy egyiptomi hotel medencéjétől esett teherbe.
A Kirovográdban élő Szvetlana a Pesochnya.ru szerkesztőségének eljuttatott levelében kétségbeesetten panaszolta, hogy a 17 éves lánya az egyiptomi nyaralás alatt a tisztítatlan szállodai medence vizétől esett teherbe. Az anya állítása szerint Anna mindvégig vele volt, senkivel nem találkozott, és felügyelet nélkül sem maradt.

„Ügyeltem arra, hogy ne kerüljön semmilyen romantikus kapcsolatot a hely arab férfiakkal. A cápaveszély miatt kizárólag a szálloda medencéjében fürdőztünk. Hamar feltűnt, hogy a személyzet csak felületesen tisztítja a medencét, miközben nagy számban fürdőztek itt az arab férfiak. Két héttel azután, hogy visszatértünk az egyiptomi nyaralásból pozitívat jelzett a lányomon elvégzett terhességi teszt„ – írja a felháborodott nő.

Az asszony azt állítja az elutazás előtt is csináltatott a lánnyal egy tesztet és az akkor negatív lett. A lány azt állítja, hogy a nyaralás alatt és azt követően sem feküdt le senkivel. Az anya csak a medencére tud gondolni, hogy ott termékenyítette meg egy kósza spermium. Szerinte a helyi férfiak a medencékben önkielégítenek, és a kislány emiatt esett teherbe. Az elkeseredett asszony azt tervezi, hogy beperli a szállodát.

Nem ez az első ilyen történet, 2009-ben egy lengyel édesanya indított pert egy egyiptomi hotel ellen, mert meg volt győződve arról, hogy a 13 éves lánya a szálloda medencéjétől esett teherbe.