Luxusban „tengődik” az Ukrán Nemzeti Bank elnökének a fia


A milliomosok fényűző életét éli az Ukrán Nemzeti Bank elnökének nagyobbik fia. A 26 éves Anton Hontarev egy modell alkatú csinos fiatal hölggyel járja a világot, méregdrága éttermekben kagylót esznek, VIP szektorban tekinti meg az európai topcsapatok meccseit és borral teli medencékben fürdőznek.

Valerija Hontareva mielőtt kinevezték volna a Nemzeti Bank elnökének az Investment Capital Ukraine (ICU) cégcsoport igazgatója volt. Férje Oleg Hontarev az elnök asszonnyal ellentétben jelenleg is az ICU-nak dolgozik. Jövedelembevallása szerint 2013-ban a férj és Anton egymillió hrivnyát keresett. Facebook-oldalán nem egy fotó tanúskodik arról, hogy fényűző életet él: drága bárokba jár, odahaza japán szex-játékok tart, aranyozott pisztollyal és egy köteg valutával fotóztatja magát.

A kisebbik fivér a 14 éves Mikita a Cambridge-i Egyetemhez tartozó nemzetközi iskolában folytatja tanulmányait. Ugyan oda jár, ahova Okszana Marcsenko műsorvezető és Igor Szurkisz, a Dinamo elnökének a gyermekei is, szeret a futballozni, játszik az iskola válogatottjában, mellette asztaliteniszezik.