Téli Kupa: Minaj megállíthatatlan


Az Ungvári FC után a Szerednyei FC-t is legyőzte a Minaji FC a megyei Téli Kupa csoportkörében. A csoport másik meccsén nem bírt egymással Ungvár és Nagyszőlős.

Szerdán az ókemncei Kamelot Hotel műfüves pályáján az I-csoport második fordulóját rendezték. A Minaji FC az első fordulóban szabadnapos Szerednyei FC-vel csapott össze. Ezen a találkozón mutatkozott be a szerednyeiek kispadján Vadim Gyorgy, az új vezetőedzőt a hétvégén nevezték ki a megfiatalított csapat élére. A találkozón hamar megmutatkozott a két csapat közti különbség.

A minajiak nem bíztak semmit a véletlenre, már az első félidőben két góllal nagyjából eldöntötték a találkozót

. A szerednyeieknek csak a szépítésre futotta a második játékrészben. A Minaji FC második győzelmével – az első körben az Ugvári FC-t győzték le 2–1-re – már biztos továbbjutó, a kérdés csak az, hogy az első vagy a második helyen lép-e tovább

A csoport másik meccsén a sorozatot vereséggel kezdő Ungvári FC 2–2-es döntetlent játszott Nagyszőlősi FC-vel, a megyeszékhely csapatának 2–0-ról sikerült egyenlítenie és legalább egy pontot szereznie. Így a két csapat mérlege egy győzelem és egy döntetlen.

Eredmények:
Minaji FC–Szerednyei FC 2–1
Ungvári FC–Nagyszőlősi FC 2–2
Ungvári Hoverla U19 (kimenős)