Ismeretlen lény múmiájára találtak a Kárpátokban

Különös, mutáns lény tetemére találtak a Kárpátokban. A helyiek szerint egyenesen a vérszívó Csupakabra testére leltek a hegyekben.

A szakértők még nem tudták megállapítani, hogy a test melyik fajhoz tartozhat. Az ukrán TSN tévécsatorna szerint egyetlen ismert állatfajhoz sem hasonlít.

A mumifikált tetemnek több sorban vannak a fogai, négy lába, hosszú farka és kicsi, ovális szemei vannak. Egy férfi talált rá az Ivano-frankivszki terület Kolomija városának közelében. A férfi azt mondta, hogy sokkolta, hogy az állatnak milyen sok foga van. Szerinte nem macska, mert a macskák foga más, ennek a lénynek azonban három vagy négy sorban vannak a fogai. Ő és felesége azt mondták, hogy az első, amire gondoltak a tetem megtalálásakor, a Csupakabra volt.

A Csupakabra Dél-Amerikában arról hírhedt, hogy nyulakat gyilkol és megissza a vérüket.

Mikhailo Luschak természetvédő szerint sem hasonlít egyetlen ismert fajra sem a most talált lény. Az állatnak ugyanis dupla felső tépőfogai vannak, semelyik állatnak nincsenek hasonló fogai.

A Mirror azt írja, hogy a tetemről megállapították, hogy eredetileg nyest lehetett, de az Ivano-frankivszki Egyetem biológusai szerint ahhoz túl nagy a feje, és a DNS-teszt sem igazolta a feltevést.

Egyesek szerint az állat mutáns, és a radioaktív sugárzás miatt fejlődött ilyen furcsán. Más elméletek szerint azonban egy régi szovjet állatkísérletből, vagy biológiai fegyverekkel való kísérletezésből származhat a lény. 2012-ben ugyanis szintén különös lényt láttak, az pedig egy szovjet kísérletek miatt nem hasonlított egyetlen ismert állatra sem.

forrás_faktor.hu