Élőben közvetítette halálát a megerőszakolt lány


Nem tudta feldolgozni a tényt, hogy megerőszakolták, ezért ugrott a vonat alá egy 19 éves francia lány. Mindezt pedig élőben közvetítette.

A tinilány egy Periscope nevű mobiltelefonos alkalmazással jelentkezett be élőben az Egly vasútállomásról. A videón elmondta, hogy nem tudja feldolgozni, hogy megerőszakolták azért választja a halálnak ezen formáját.

– Ez a videó amit csinálok azért készül, hogy az emberek reagáljanak, nyissák ki a szemüket. Ennyi – mondta a fiatal lány az ismerőseinek.

Miután a vonat megérkezett a videó elsötétedett. Nem sokkal később már csak egy hangot lehetett hallani, amint azt mondja: a vonat alatt vagyok az áldozattal, meg kell mozdítanom őt.

Passengers get off a train at the Egly station, south of Paris, Wednesday, May 11, 2016. French authorities opened an investigation Wednesday after a teenage woman allegedly live-streamed video of her suicide on the popular app Periscope. The local prosecutor said the young woman threw herself under a commuter train in the suburban Egly station, south of Paris.

A videót természetesen a program fejlesztői eltávolították a Periscope rendszeréből. A lány családja a New York Timesnak elmondta, a lány rossz idegállapotban volt az eset óta, és a külföldi barátjával folytatott kapcsolatban is gondjai voltak – számolt be erről a The Sun.

(blikk)