Liszttel teli tállal vágott arcon egy gyanútlan járókelőt az internetes celeb – videó

Nieke Ayamba menő közösségi oldalas celeb, Budapesten egy gyanútlanul járó asszonyt egy liszttel teli tállal arcon vágott a vicc kedvéért és lájkokért.

Tettéért feljelentették és a bíróságon fog eldőlni, hogy garázdaságot, illetve közösség tagja elleni erőszakot követett-e el. A befogadó országunkban egész jól elvan a srác. Annyit mondott, hogy viccet akart csinálni az egészből. Nem szándékosan öntötte a lisztet az asszonyra – írja az Alfahir.hu.

“Én nem vagyok perfekt, én tudom, hogy ti magyarok perfekt vagytok (sic!), és mindent jobban csináltok otthon meg minden”

– gúnyolódik a neten a magyarokkal.

A lájkvadász internetes menőnek már 18 ezer követője van. Úgyhogy bejött neki rendesen. Azonban ez inkább dislájkok sokasága, mert a látottak alapján a liszttel dobálózót erősen kritizálják a közösségi oldalon. A befogadott azzal védekezik, hogy ő csak egy vicces videót akart csinálni.

Korábban az Alfahír által közzé tett videó miatt több ember is feljelentette az elkövetőt, többek között Érpatak polgármestere is.

“Reméljük, hogy mindenki megfigyeli, hogy ilyen magatartások a liberális szabadságjogok ‘élharcosait’ és (a nemzetközi tőzsdespekulánsok finanszírozásában lévő) társadalom felforgató szervezeteit (TASZ, Helsinki Bizottság, Eötvös Károly Intézet, NEKI stb) egyáltalán nem zavarja”

– írja az érpataki polgármester.