Gyilkosságot színleltek, a fogdán végezték (videó)

Néhány fiatal a Jesus Pranks-nak nevezett társadalmi kísérletet végzett Ungváron. Egy forgalmas parkban egy holttest elásását imitálták. Rossz vége lett a történetnek, megbilincselték és órákig vegzálták őket a viccet nem értő hatóságok.

Az egészet rejtett kamerákkal rögzítették. A felvételeken az látszik, hogy a megyeszékhely egyik külvárosi zöldövezeti részén egy lesötétített terepjáró áll meg. Két terepszínű katonai ruhába öltözött férfi száll ki belőle. A gépkocsi csomagtartójához lépnek elővesznek egy lepedőbe csavart holtestet. A tisztásra cipelik, majd a magukkal hozott lapáttal úgy tesznek, hogy ütnek a holtesten egyet-kettőt, végül ásni kezdenek. A videón jól kivehető, hogy az épp arra járókat egyenesen sokkolja a látvány. A többség gyorsan tovább áll, egy páros egyenesen szaladásnak ered.

Kisvártatva a rendőrök, valamint az operatív nyomozócsoport is megérkezik, nagy valószínűséggel az egyik járókelő tehetett bejelentést a kapitányságon. A rendőrök leteperik a földre, majd megbilincselik a feltételezett gyilkosokat. Ekkor a csomagtartóban fekvő, lepedőbe tekert holtest csodák-csodájára megmozdul, feltámad. Láthatóan ez az egyenruhásokat is meglepte. Ennek ellenére a három személyt előállították.

Elmondásuk szerint három órát töltöttek a rendőrkapitányságon és további kettőt a narkológiai kórházban. A rendőrök arra voltak kíváncsiak, hogy a fiatalok nem állnak-e drog hatása alatt. Végül mindanyiukat szabadon engedték.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!