Fához kötöztek egy megvert migránst Németországban

Négy férfi, köztük egy politikus is brutálisan megvert, majd egy kábellel egy fához kötözött egy iraki migránst egy Drezda melletti településen. Az önjelölt igazságosztók a menedékkérő és egy helyi szupermarket pénztárosnőjének vitájára figyeltek fel, és úgy döntöttek, hatásosabb lesz, ha a rendőrség helyett ők lépnek közbe.

Négyen támadtak a súlyos mentális problémákkal küszködő iraki férfira egy arnsdorfi szupermarketben. A migráns kezében egy üveg bort szorongatott és a pénztárossal próbált beszélni, de nem találtak közös nyelvet. Rövid időn belül berontottak az önkéntes polgárőrök, és elfajult az erőszak – írta a hirado.hu.

A felvételen egy 21 éves iraki menedékkérő látható, aki összetűzésbe került a szupermarket egyik pénztárosával. A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy egy korábban vásárolt telefonkártyáját próbált meg visszaváltani, mert nem sikerült aktiválnia. Már kétszer is megpróbálta visszavinni a kártyáját, mindkét esetben a rendőrségnek kellett visszavinnie a boltból a helyi elmegyógyintézetbe, ahova az állam beutalta.

A rendőrség helyett feketébe öltözött önkéntes polgárőrök rontanak be a boltba, először csak körbeveszik és megrázzák a férfit, majd a kijárat melletti sarokba viszik, megverik, közben ezt ordítják neki: Mit akarsz itt, te disznó?

A pénztárosnő panaszkodó hangon megjegyzi, hogy szégyen, hogy önkéntes polgárőrségre van szüksége a falunak a migránsok miatt.