A járási bajnokságok eredményei


Az Ung-vidéki labdarúgó-bajnokság első körének utolsó fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. Kupagyőztest avattak a Munkácsi járásban. Ugocsában tizet vágott a címvédő Tiszaújlak.
Az Ungvári járási első osztályban a listavezető Nagyláz szoros meccsen nyert a bajnoki tabella második helyén álló Unggesztenyés otthonában. Így a nyári szünet előtt a nagyláziak megnyugtató hat pontra növelték előnyüket az üldözővel szemben. Meglepetésre Sislóc pontot rabolt Ókemencén, Nagydobrony hazai pályán gólparádés győzelmet aratott Alsószlatina felett. Eszeny Kereknyét fektette két vállra. A sereghajtó Árok Baranyában ünnepelhette szezonbeli első győzelmét.

A másodosztályban Nagygejőc hétszer zörgette meg a házigazda Rát kapuját, nem bírt egymással és pontosztozkodással zárult a Rahonca (Orihovicja)–Oroszkomoróc találkozó, Ungtölgyes papírforma győzelmet aratott Tiszaásványban.

A bajnokság szünetében kupadöntőt rendeztek a munkácsi járásban, a fináléban Ódávidháza sima 4–0-ás győzelmet aratott Nagylucska felett és ezzel elhódította a járási trófeát.

A Nagyszőlősi járásban a listavezető Nevetlenfalu hazai közönsége előtt a bajnoki tabella harmadik helyén álló Mátyfalvát győzte le, ezzel őrzi vezető pozícióját. A címvédő Tiszaújlak egy tízessel küldte haza Szőlősegres csapatát. Fancsika a sereghajtó Tiszakeresztúr otthonából hozta el a három pontot, 1–1-es döntetlent hozott Csepe és Szőlősvégardó párharca.

Az ungvári járási első osztály 11. fordulójának eredményei (zárójelben az fiki):
Eszenyi Tisza–Kereknye 5–1 (3–1)
Unggesztenyés (Linci)–Nagyláz 2–3 (4–4)
Baranya–Árok 2–3 (6–0)
Nagydobrony–Alsószlatina 5–2  (+: – )
Ókemence–Sislóc 1–1 (1–4)
Ungordas (Vovkove) (kimenős)
A másodosztályban történt:
Rahonca (Orihovicja)–Oroszkomoróc 2–2 (3–2)
Rát–Nagygejőc 1–7 (1–1)
Tiszaásvány–Ungtölgyes (Dubrivka) 0–3 (4–5)
A munkácsi járási kupa döntőjének eredményei:
Nagylucska–Ódávidháza 0–4
Ifjúsági csapatok:
Romocsafalva–Ódávidháza 2–1
A nagyszőlősi járási labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának eredményei (zárójelben az fiki):
Tiszakeresztúr–Fancsika 1–3 (2–0)
Magyarkomját–Tiszaszírma 2–1 (1–1)
Tiszaújlak–Szőlősegres 10–1 (2–1)
Csepe–Szőlősvégardó 1–1 (6–2)
Nevetlenfalu–Mátyfalva 5–2 (4–4)
Ilonokújfalu (kimenős)