Így csábítja Soros Európába a migránsokat


A Soroshoz köthető alapítványok olyan röplapokat osztogatnak a migránsoknak, amelyen arra ösztönzik őket, hogy hazudjanak életkorukról, mivel így jóval nagyobb eséllyel maradhatnak Európában – tudta meg a Magyar Idők.

Görögország után most Bulgáriában tűntek fel a Soros Györgyhöz köthető szervezetnek, a Welcome to Europe-nak (w2eu) az aktivistái. A hős migránssimogatók “Ujjlenyomatok Bulgáriában – miként állítsuk meg a visszatoloncolást” című röplapot osztogatnak az illegális bevándorlóknak, amelyben azt ecsetelik hosszan, hogyan lehet kijátszani a hatóságokat,magyarul bűncselekményre buzdítanak.

A következő remek trükköket javasolják:

*Ha felnőtt vagy, valld gyereknek magad, így nem toloncolhatnak ki, szabadon mozoghatsz az unió területén és nem vehetnek őrizetbe
*Ha butus voltál, és Bulgáriában bevallottad hány éves vagy, nem gond, Németországban vagy ott, ahol le akarsz telepedni regisztráltasd magad újra, de akkor már ne feledkezz meg az életkorodról!
*A menekültszállón kaviár helyett konzerv volt ismét? Ne habozz, és panaszkodj a civil szervezeteknek, ők majd segítenek elkerülni a Dublin III. rendeleten alapuló kitoloncolást.
*A füzetben ezen felül van még számos telefonszám, hátha kellene segítség, vagy például térkép is, ha eltévednének.

A Soros György érdekeltségében tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) csapata nyomtatta és terjeszti ezt a migránsoknak írt útikalauzt, melyet a csempészhajókon osztogatnak az illegális bevándorlóknak.

Toroczkai László a Jobbik egyik alelnöke, valamint a migrációs nyomásnak kitett Ásotthalom polgármestere közösségi oldalán ezt írta, mikor megnézte mi van a migránsok cuccai között:

A Magyarország területére bűncselekményt elkövetve bejutott migránsok által eldobott ENSZ-es hátizsákokban az amerikai milliárdos George Soros-hoz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) egyik csoportja, a W2eu (Welcome to Europe) által készített segédanyagokat találtunk (már nem először). Számos arab és angol nyelvű útmutató volt, amelyek többek között arra biztatták a migránsokat, hogy szerveződjenek csapattá, azonnal hívják a hozzájuk köthető ügyvédeket, ha a határt őrző egyenruhásokkal kerülnek szembe stb.

A legmegdöbbentőbb mégis a második csatolt dokumentum, amely a legalább már valahol egyszer jegyzett bűnözők és terroristák kiszűrésére is alkalmas ujjlenyomatvételtől tántorítja el a migránsokat, de szépen elmagyarázzák nekik azt is, hogy a legjobb, ha fiatalkorúnak vallják magukat, mert akkor egészen biztosan nem lehet őket őrizetbe venni vagy kitoloncolni, még ha semmilyen papírjuk sincsen. Mindez annak fényében különösen érdekes, hogy a németországi vonaton kaszaboló, az Iszlám Államhoz tartozó terrorista (akit ugyebár mi fogtunk el Ásotthalmon), éppen ezzel a módszerrel élt, és 17 éves afgánnak vallotta magát. Azóta kiderült, hogy valójában 19 éves pakisztáni volt.
És ez a George Soros (vagy Soros György) támogatja 25 millió dollárral (és ez még csak a jéghegy csúcsa) a jelenlegi elnököt is adó Demokrata Pártot az amerikai elnökválasztási kampány során.