Nemi erőszakkal gyanúsítják az RTL-en feltűnt nyíregyházi énekest


A 28 éves Nyíregyházán élő M. M. két tévés tehetségkutatóban is indult, többször feltűnt a képernyőn, az egyik műsorban az elődöntőig is eljutott a szép reményű énekes. Ám kiderült, azzal gyanúsítják, hogy tiszaeszlári társával együtt Nyíregyházán megerőszakoltak egy 22 éves lányt – derült ki a blikk.hu cikkéből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást M. M. 28 éves nyíregyházi és L. Á. 25 éves tiszaeszlári lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi 2016. szeptember 13-án Nyíregyházán akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 22 éves nyíregyházi lánnyal. Őket a sértett bejelentése után 2016. szeptember 14-én a rendőrség elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette – közölte a Blikk-kel a Szabolcs-Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Blikk beszélt az énekes ügyvédjével is, aki egyelőre nem akart nyilatkozni az ügyről.

M. M. miután kiesett a tehetségkutatóból, nem hagyta abba az éneklést: több sztárral is fellépett már különböző produkciókban. Jelenleg Nyíregyházán él, a vele egy utcában élőket nagyon meglepte, mivel gyanúsítják az énekest: – Rendes gyereknek tűnt, mindig előre köszönt – mondta egy nyíregyházi férfi, aki hozzátette, ha valóban igaz az, amivel vádolják, ne jöjjön vissza az énekes soha többé.