Kódolatlanul nézhetjük (Kárpátalján is) a magyar válogatott mérkőzését ma esete

Az év utolsó válogatott labdarúgó-mérkőzését ma este az M4 közvetíti. A külhoni magyarság ezúttal kódolatlanul élvezheti az izgalmasnak ígérkező találkozót.

A Groupama Arénában ma este barátságos mérkőzésen találkozik a svéd és a magyar labdarúgó-válogatott; a két együttes ötévi szünet után mérkőzik ismét egymással. Az est egyben igazi sportünnep is, hiszen Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos, – akik sokat tettek a magyar válogatott sikereiért – ezúttal utoljára öltik magukra a címeres mezt. Figyelemreméltó a helytállásuk a nemzeti csapatban: összesen 339-szer lépett pályára hazánk színeiben. Király Gábor 107. alkalommal szerepel a nemzeti 11-ben, s ezzel az eredménnyel sporttörténelmet írt.
A két együttes eddig 44-szer mérkőzött meg, a mérleg a magyarok számára kedvező: 18 magyar és 16 svéd győzelem, továbbá 10 döntetlen.

A szervezők és az itthoni magyar sportközvélemény egyaránt számít a külhoni magyarok biztatására, mivel a Kárpát-medencei focirajongók kódolatlanul nézhetik végig a találkozót – tájékoztatott a Nemzetiségi és külhoni főszerkesztőség.

Kezdődik: M4 18.45

Forrás:
KárpátHír