A barátkozást és a társkeresést is könnyíti a Facebook


Tetszett valaki egy eseményen, de nem tudja, ki volt az? A városában élőkkel kötne új barátságokat közös érdeklődés alapján? A Facebook mobil alkalmazásának új funkciójával ez most már sokkal könnyebb.

 

Mondhatni, hogy egy kicsit tinderesedik a Facebook alkalmazása, de tényleg csak egy kicsit, az új funkciója ugyanis nem csak társkeresésre való. Ha valaki a legfrissebb verzióra már frissítette az appot, akkor a jobb alsó sarokba kattintva a menüben a “Discover People” lehetőséget találja, mint új elemet.

Érdemes kipróbálni, ugyanis a korábbi eseményeink, vagy soron következő, Facebookon is jelzett programjaink résztvevőiről részletes információkat lehet kapni. Sőt, legalul még a munkahelyünk és városunkban élő felhasználókat is mutatja az app, akikkel könnyítik az ismerkedést.

Minden felhasználóról ugyanis egy teljes képernyős kártya jelenik meg, közöttük lehet úgy váltogatni, mint a Tinderen, vagyis jobbra és balra húzva – persze itt ennek nincs következménye. Az adatlapokon minden fontos információ megtalálható, a legfontosabb rész pedig a “Things in common” rész, amit kékkel kiemeltek. Itt láthatók a közös ismerősök és a közös érdeklődési körök, az általunk lájkolt oldalak alapján.

Természetesen be lehet jelölni itt is az illetőt ismerősnek, és üzenetküldés indítható innen.

Forrás:

hvg.hu