A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt


A magyar nemzeti ellenzéki párt szóvivője, Mirkóczki Ádám feljelentette Soros Györgyöt. Ha a rendőrség nem kezd nyomozásba, akkor papírja lesz az Orbán-kormánynak az agymosásról – húzta alá.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon feljelentette Soros Györgyöt. Az Alfahír beszámolója szerint a Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így.
„Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében. Ha ez igaz, akkor soha nem látott nemzetbiztonsági kockázat övezi hazánkat” – mondta Mirkóczki Ádám.
Másrészt szerdán az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén a szakszolgálatok vezetői (úgymint Alkotmányvédelmi Hivatal, az Információs Hivatal, illetőleg a Terrorelhárítási Központ) nem tudtak választ adni arra a kérdésére, hogy felállt-e már az okkultizmus elleni nyomozó osztály. Sőt, a „szerencsétlen” szolgálati vezetők csak kezekbe temetett arccal, kínos pillantásokkal, feszengéssel és síri csenddel válaszoltak Mirkóczki Ádám azon kérdésére is, hogy egyáltalán létezik-e Soros-terv.
Mirkóczki Ádám megelégelte ezt a teszetoszaságot, és feljelentette a Soros Györgyöt: Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása bűntettének előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntette, lázadás bűntette, rombolás bűntettének előkészülete miatt.

„Amennyiben a rendőrség nem rendeli el ezt a nyomozást, abban a pillanatban a saját hatóságától lesz papírja magyar kormánynak és Orbán Viktornak, hogy amit folytatnak, az egy hatalmas agymosás, egy hatalmas hazugság”

– nyomatékosította.
Amit a Fidesz-kormány csinál, az nem más, mint a Fidesz őszödi szabadságharca – tette hozzá Mirkóczki Ádám.

Forrás:

KH