Meghalt a nagybocskói baleset egyik sérültje


Négyre emelkedett a hétfői nagybocskói közúti baleset halálos áldozatainak a száma, miután az egyik súlyos sérült életét vesztette a Rahói Központi Járási Kórház intenzív osztályán – erősítette meg a hírt Tetjana Scsoholeva, a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság szóvivője.

November 6-án este Nagybocskó belterületén egy Mitsubishi Pajero márkájú terepjáró vezetője elvesztette uralmát a járműve fölött, letért az útról és egy út menti fának csapódott. A baleset következtében a járműben utazó három személy – egy 23 éves kisapsai (Vodicja) lakos a helyszínen, két falubelije, egy 17 és egy 20 éves férfi pedig a kórházba szállítás közben halt meg. Két személyt súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a Rahói Központi Járási Kórház intenzív osztályára, ahol egyikük szerdán meghalt. A szerencsétlenség másik túlélőjét továbbra is súlyos sérülésekkel kórházban ápolják.

A jármű 22 éves vezetőjének a baleset következtében haja szála sem görbült, őt őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás:

KárpátHír/PMG