A vérnyomok vezettek a tettesek nyomára Csapon


A rendőrség elfogott egy nőt és egy férfit Csapon, akiket emberölés elkövetésével gyanúsítanak. A Munkachevo.net információi szerint az áldozat együtt italozott gyilkosaival.

Szerda reggel egy járókelő talált rá a vérbe fagyott holtestre Csapon egy többszintes lakóház tövében, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök és az operatív nyomozócsoport tagjai egy félmeztelenre vetkőztetett középkorú férfi holttestét találták a helyszínen, akinek az arca egy véres törölközővel volt letakarva, lábai pedig össze voltak kötözve.

A férfi halálát egyértelműen idegenkezűség okozta, összeverték és késsel mellkason szúrták.

A földön elcsepegtetett vérnyomok egy közeli lakáshoz vezették a nyomozókat. Odabent italozásra utaló nyomokat, üres vodkás üvegeket és két személyt egy 67 éves nőt és egy 44 éves férfit találtak. A két ungvári járási lakost azonnal letartóztatták és a rendőrkapitányságon előállították. Az 50 éves munkácsi járásban élő áldozatról kiderült, hogy egy ideje az említett lakásban lakott. Szándékos emberölés gyanújával indítottak bűnügyi eljárást a rendőrség. Vizsgálják, hogy a letartóztatott személyek milyen szerepet játszottak a gyilkosságban.