Egy nap alatt 8 970 094 forintot gyűjtöttek a Jobbik számára


Mint arról beszámoltunk, az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a magyar emberekhez intézett támogatást kérő felhívására tízezrektől érkeznek a támogató üzenetek. Csütörtök estétől péntek estig 1112 embertől összesen 8 970 094 forint pénzadomány érkezett a megadott bankszámlánkra. Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását.

A Jobbik és a magyar emberek közös, hosszú menetelése elindult annak érdekében, hogy a legnagyobb ellenzéki párt mégis el tudjon indulni az országgyűlési választáson, ha nem akarja engedni a Viktor, akkor is

– írja Szabó Gábor pártigazgató sajtóközleményében.

Veszélyben a magyar demokrácia

Két lehetőség van: vagy Orbán Viktor nevet a végén és tönkreteszi a magyar demokráciát, vagy a Jobbik és a kormányváltást akaró magyar emberek megállítják ezt az ámokfutást és 2018-ban elsöprik ezt a politikai maffiát – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik elnöke, újságírók…

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik Orbán Viktor elképesztő “utasításai” után

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik az ÁSZ elképesztő döntése után – közölte Vona Gábor pártelnök a Hír TV-ben. Egyúttal üzent Orbán Viktornak is: sem ők, sem az emberek nem félnek, s 2018 lesz a lázadás éve. A válságtanácskozás túlzás, egy operatív törzs ült össze a Jobbikban jogászokból, pénzügyesekből – mondta Vona Gábor a Hír TV Egyenesen című műsorában csütörtök este.