Már 21 366 800 forint gyűlt a Jobbik számára


A közösségi adományozási kampány negyedik napjának végéig már sok ezer magyar ember áldozott arra a saját pénzéből, hogy a Fidesz tervei ellenére a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik mégis el tudjon majd indulni a választáson.

Hétfő estig 2715 embertől összesen 21 366 800 forint adomány érkezett a megadott bankszámlánkra. Az eddigi legkisebb adomány értéke 200 forint, míg az eddigi legnagyobbé 1 000 000 forint volt. Az utalások többsége 1000 és 10000 forint közötti összeg. Mi mindenkinek hálásan köszönjük az eddigi támogatását, akármekkora összeggel is segítette a Jobbikot, mert minden forint számít ahhoz, hogy megakadályozzuk Orbán ördögi tervét és megvédjük a magyar demokráciát.

Veszélyben a magyar demokrácia

Két lehetőség van: vagy Orbán Viktor nevet a végén és tönkreteszi a magyar demokráciát, vagy a Jobbik és a kormányváltást akaró magyar emberek megállítják ezt az ámokfutást és 2018-ban elsöprik ezt a politikai maffiát – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik elnöke, újságírók…

A Jobbikhoz rengeteg megkeresés érkezett, hogy az emberek szeretnének csekkes befizetésekkel is hozzájárulni ahhoz, hogy a kormányváltó erő el tudjon indulni a választáson, ezért sok tízezer támogatói csekket gyártattunk le, amelyet eljuttatunk tagjainkon, szimpatizánsainkon keresztül azokhoz, akik ily módon szeretnének becsatlakozni a közösségi adományozási kampányba – számolt be Szabó Gábor pártigazgató

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik Orbán Viktor elképesztő “utasításai” után

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik az ÁSZ elképesztő döntése után – közölte Vona Gábor pártelnök a Hír TV-ben. Egyúttal üzent Orbán Viktornak is: sem ők, sem az emberek nem félnek, s 2018 lesz a lázadás éve. A válságtanácskozás túlzás, egy operatív törzs ült össze a Jobbikban jogászokból, pénzügyesekből – mondta Vona Gábor a Hír TV Egyenesen című műsorában csütörtök este.