Halállal végződött a verekedés


Brutálisan megvertek egy 19 éves fiút a munkácsi járási Gorondon szerda este. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét, és meghalt a mentőautóban.

 

A rendőrség diszpécser-szolgálatát először 17:30-kor azzal hívta  fel valaki, hogy verekedés tört ki a Munkácstól Dél-Nyugatra fekvő településen. Tíz perccel később már a mentőszolgálattól érkezett bejelentés, miszerint Gorondon az egyik esetkocsijukban elhunyt egy 19 éves fiú, aki nem sokkal korábban verekedésbe keveredett. Az esethez riasztották az operatív nyomozócsoportot, vizsgálják a verekedés körülményeit és keresik az ügy érintettjeit.
A mukachevo.net kórházi forrásokra hivatkozva, azt közölte, hogy az áldozat olyan súlyos koponyasérüléseket, agyroncsolódást szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.
A helybéliek elmondása szerint az áldozat egy nappal korában a diszkóban szóváltásba keveredett egy izsnyétei társasággal, akik másnap visszatértek azzal a szándékkal, hogy elégtételt vegyenek sérelmeikért.