Ennyit Orbán Viktor “harcáról”, 1300 menekültet fogadtak be titokban

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje szombaton kijelentette: pártja a jövő héten szorgalmazni fogja a parlament rendkívüli ülésének az összehívását, hogy Orbán Viktor miniszterelnök beszámolhasson az 1300 titkos migránsról.

Az üggyel kapcsolatban a jobbik rendkívüli parlamenti napot kezdeményez, amin a Fidesz is részt vesz majd, ha úgy ítéli, ez a lakosság érdekeit szolgálja. De az N1TV kérdésére a fideszes Németh Szilárd azt is elárulta, akiről megállapítják, hogy a nemzetközi jog szerint oltalomra szorul, az számíthat Magyarországra.

A legerősebb ellenzéki párt elnöke felidézte, Szijjártó Péter külügyminiszter is elismerte, hogy hazánkban van az az 1300 ember, akikről Altusz Kristóf államtitkár helyettes beszélt a máltai lapnak. De még azt nem tudjuk, hogy titkos, vagy csak nonstop betelepítés zajlik, amin nem is kellene meglepődnünk – utalt Vona Gábor külügyér nyilatkozatára.

“Én meglepődtem rajta. És ha ez igaz, akkor az az évszázad átverése”

– jelentette ki a kormányfőjelölt, emlékeztetve arra, hogy a nemzeti konzultáció, Európa legdrágább népszavazási kampánya, a többszöri sikertelen alaptörvény-módosítási kísérlet, és a most is folyó Soros-kampány mind-mind arról szólt, hogy a kormány megvédi az országot a bevándorlástól, a multikulturalizmustól.

Vona Gábor a következő kérdésekre vár választ:

Hol van ez az 1300 ember?
Melyik önkormányzatnál vannak elhelyezve?
Családtagjaikkal vannak?
Miből élnek?
Milyen biztonsági felügyelet mellett?

Ezek után kijelentette a Jobbik elnöke:

„a szegény és gazdag migráns mellett a titkos migránst sem szeretnénk Magyarországon!”

Forrás:

Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<