Bunyó az ungvári teremfoci ligában -videó-

Verekedésbe torkollott az ungvári teremlabdarúgó liga (UFL) 8. fordulójában rendezett a Minaji FC-Munkácsi Alex mérkőzés. A találkozó vége felé történt az eset, amikor már eldőlt: kiütéses győzelmet arat a minaji gárda.

A baranyi Zinedine Soportcsarnokban megrendezett találkozón szép számmal összegyűltek a két csapat szurkolói. A végső győzelemre is esélyesnek tartott minajiak az első perctől kézben tartották, a meccset és már az első félidőben 6–1-re elhúztak. A második félidőben sem változott a játék képe, a Minaj tovább támadott, a munkácsiak pedig igyekeztek megtörni a vendégek lendületét, kevés sikerrel. 7–2-es állásnál aztán elszakadt a cérna az Alex játékosainál, verekedést provokáltak. A munkácsi drukkerek közül többen is beszaladtak a pályára és rátámadtak az ellenfél játékosira. A szervezők azonnal félbeszakították a találkozót, a mérkőzés három pontját a minajiak kapták, az Alex büntetésre számíthat.

Egyes források szerint a legtöbb ütés a Minaj színeiben szereplő Oleg Dopilka szenvedte el. A játékos a Dinamo Kijevben utánpótláscsapatában nevelkedett és a fővárosiak elsőszámú csapata mellett több élvonalbeli klubban is megfordult az évek során. Többek között a 2012/2013-as idényben az Ungvári Hoverlában is szerepelt. A Zirka Kirovograddal 2016-ban megnyerte a másodosztályú bajnokságot.


Kövessen minket a FACEBOOKON, TWITTEREN vagy INSTAGRAMON és mi értesítjük a legfrissebb hírekről!

>>> A KárpátHír legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<