A reformok rabszolgákká teszik a lakosságot


Kemény szavakkal illette a hatalmon lévő ukrán kormányt Vadim Rabinovics, Az életért nevű politikai tömörülés vezetője.

A 112-es tévécsatornán saját műsorral rendelkező politikus szerint a jelenlegi hatalom által forszírozott törvényeket nem lehet reformnak tekinteni, mivel azok csupán buta rabszolgákká teszik az ukrajnaiakat és megrövidítik az életüket.

Véleménye szerint megengedhetetlen, hogy a Legfelső Tanácsba csupán frontbéli érdemeikért bekerült emberek patriótáknak nevezzék magukat, miközben olyan oktatási törvényt fogadnak, mely leegyszerűsíti az egzakt tudományokat, tantárgyakat von össze, vidéki iskolákat zár be. Így csak a rabszolgákkal bánnak, akik jó, ha buták, viszont fizikailag szívósak. „A rab nem kell hogy sokáig éljen, hisz a munkaképtelen egyed csak teher, ezért a kormány elfogadta az egészségügyi „reformot”, mely végleg elintézi a felnőtt korú lakosságot, hogy ne kelljen majd neki nyugdíjat fizetni.

Ezek nem reformok, hanem a saját népük kiirtása!”, háborgott Rabinovics,majd hozzátette, a regnáló kormány tehetetlenségét mi sem bizonyítja jobban, mint a gazdasági mutatók és az életszínvonal.