Folyamatosan növekszik a Jobbik által a fideszes hazugsággépezet ellen megnyert perek száma


Tegnap két újabb ügyben bizonyosodott be, hogy a kormánypártok és propagandájuk még véletlenül sem tudnak igazat írni a legnagyobb ellenzéki pártról.

Először délelőtt, a valamiért “Tények” címmel műsort üzemeltető TV2-nek, valamint az Origo nevű szennyportálnak kellett meghajolnia a Jobbik előtt, amikor a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete kötelezte sok százezres sérelemdíj megfizetésére és bocsánatkérésre, mert azt hazudták, hogy a Kun Mediátor-botrányban elcsalt pénzekből a Jobbik is részesült. Nem sokkal később aztán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete rendelte el helyreigazítás közlését a XXI. század Pravdájaként is emlegetett Magyar Idők nevű nyomdaipari termék számára, akik Vona Gáborról hazudták, hogy Allahot dicsőítette, és egy török terrorszervezettel állt kapcsolatban.

A számtalan megnyert per is bizonyítja, hogy a Fidesznek semmit nem lehet elhinni, és a választás tétje az is, hogy véget vetünk-e ennek a kormány által befejezni nem akart folyamatos hazudozásnak, a választók folyamatos átverésének – számolt be a Jobbik Sajtóosztálya.

A fideszmédia muszlim matricát ragasztott Vona kocsijára, hogy aztán jól “leleplezhessék”

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének makói fóruma alatt, feltehetően a Fidesz-média valamelyik munkatársa egy lejáratásra szánt matricát ragasztott a poliikus kampányautójára – írja csütörtök esti közleményében a párt.

A Jobbik szerint az Echo TV, a TV2 és a köztévé stábja

“filmeseket is lepipáló világítással követték” a Jobbik elnökét az autóig, hogy aztán “véletlenül leleplezzék” – feltételezhetően saját – művüket.”

Amikor a kampánycsapat az autóhoz ért, a stáb

fényképezni kezdte a saját maguk által odaragasztott “Allah Akbar!” feliratú matricát.

Tehát a Jobbikot “iszlamizmussal” vádoló ordas néphülyítés következő felvonásának ezt a szánalmas kamuzást szánják. A sort a Fidesz Csongrád megyei csatornapoltálja, a SzegedMa nyitotta ezzel a döbbenetes pofátlanságggal “vágatlannak” nevezett felvétellel. Az ordenáré hazugságot a köztévé is közölte.

Elképesztő hazugságokat terjesztett a köztévé Vona Gáborról