Egyelőre nem túl népszerű a Latorca IC

Hétfőn mindössze négy jegyet adtak el a Munkács-Budapest InterCityre – tudta meg a munkácsi vasúti pályaudvar jegypénztárában a Munkachevo.net.

A hírportál információi szerint vasárnap a Latorca IC első útjára Munkácsról Budapest irányába nyolcan váltottak jegyet. A jegyértékesítőtől azt is megtudták, hogy nem mindenki utazott a végállomásig. Hétfőn fele ennyi jegy kelt el.
A szóban forgó járat Munkácsról közép-európai idő szerint 11:30-kor indul, Csapról 13:10-kor indul Záhonyba, Budapestre pedig 18:37-kor érkezik be a Nyugati-pályaudvarra.

Budapestről a menetjegy 20,9 euró, Munkácsról 680 hrivnya.

A Munkács-Budapest közvetlen vonatjárat beindítása két éve fogalmazódott meg először.

Mukachevo.net

До Мукачева прибув потяг сполученням Мукачево-Будапешт, для тестування шляху

7 óra a Budapest-Munkács InterCity menetideje

Elindult a Budapest és a kárpátaljai Munkács közötti első, normál nyomtávon közlekedő közvetlen InterCity járat a Nyugati pályaudvarról vasárnap reggel, a vonat révén 9,5 óráról 7 órára csökken a menetidő – közölte a MÁV-Start az MTI-vel. Eddig a vonatok a határon sokat vesztegeltek, mert Csa

Vasárnap startol a Munkács-Budapest intercity járat

Az információt a Mukachevo.net közli több forrásra hivatkozva. Az még mindig nem tisztázódott, hány órakor indul az új nemzetközi járat, milyen menetrend szerint közlekedik és mennyibe fog kerülni a jegy ára (előzetesen 700 hrivnyáról volt szó), hol és hogy lehet majd beszerezni. Csupán annyit tu

Forrás:

KH/Mukachevo