A gyilkos senkit nem kímélt

Szilveszter napján borzalmas bűntény híre járta be Vinnyica városát: az egyik lakásban holtan találtak két nőt és két gyermeket, írja az www.obozrevatel.com.

A portál a rendőrség sajtószolgálatának híre szerinti közlésében az áll, hogy 15 óra tájékán értesítették az ügyeletet a városi mentőszolgálattól. Az elsősegélyt egy férfi hívta, mert élettelenül találta otthonában a 63 éves édesanyját, a feleségét és hétéves fiúkat. Az orvos a három személynél megállapította a halál beálltát.

Mindegyiküknek be volt törve a koponyája.

A család legkisebb gyermeke, a hároméves kislány még élt. Őt kórházba szállították, ahol rögtön megműtötték, de a gyermek nem sokkal később meghalt.

A bűntény helyszínén a nyomozócsoport a nyomok rögzítése és a családfő kihallgatása révén próbálta kideríteni hogyan történt a borzalmas bűntény. Az áldozatok mindegyikét agyonverte a tettes. A férfi elmondása szerint elment bevásárolni a közeli ABC-be, s akkor még minden rendben volt. Legfeljebb egy órányit volt távol. Ám amikor hazatért, a borzalmas kép fogadta.

A rendőrök azonban nem hitték el az ismeretlen elkövetőről szóló mesét. A férfit letartóztatták és családja kiirtásával gyanúsítják. Ha bebizonyosodik, hogy ő követte el a bűntényt, életfogytiglani szabadságvesztésre ítélhetik. Az ügyben folytatják a nyomozást.