Betörtek a munkácsi szülészetre

A tettes vagy tettesek pontosan tudták hova és miért mennek, ugyanis utólag kiderült, hogy 6 ezer dollárt, 1 ezer eurót és 27 000 hrivnyát zsákmányoltak az egyik szülész nőgyógyász irodájából – számolt be az esetről a Sirius regionális tévécsatorna.

Szerdán hajnalban ismeretlen tettes vagy tettesek betörtek a Munkácsi Központi Járási Kórház szülészeti és újszülött osztályára. Feltételezések szerint az elkövető vagy elkövetők a fölszinti ablakon jutottak be az épületbe, nem kizárt hogy korábban valaki direkt nyitva hagyta a nyílászárót. A betörők a negyedik emeleten két ajtót is feltörtek.

Az áldozat Jaroszlava Ohorodnik szülész nőgyógyász a tévéseknek azt mondta, hogy azért tartott ekkora összeget íróasztala fiókjában, mert az elmúlt öt éven háromszor is betörtek hozzá. Úgy gondolta, hogy a szülészeten biztonságos lesz, ugyanis nagy a nyüzsgés állandó a jövés menés.

Телеканал Sirius

У пологовому відділенні Мукачівської райлікарні пограбували кабінет: винесли особисті гроші лікарки. Сама жінка каже: тримала заощадження на роботі, бо вдома її тричі обкрадали. Злочинців шукає поліція.