Ukrán képviselő: Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne

Kijevben kijelentették, hogy Ukrajna készen áll fegyveres beavatkozásra Magyarország ellen, közölte a politnavigator.net.

A portálon megjelent szavak Szergej Melnicsuk parlamenti képviselőtől, az Ajdar zászlóalj egykori parancsnokától származik, aki a NewsOne televíziós csatorna élő adásában egy telefonáló kérdésére válaszolt. Egy, állítólag kárpátaljai néző felvetette, hogy Ukrajna elvesztette a Krímet, keleti megyéinek egy részét és fennáll a veszély, hogy Kárpátalja is erre a sorsra juthat.

A telefonáló szerint ugyanis az önzetlennek mondott támogatások, a tanároknak, orvosoknak, újságíróknak nyújtott anyagi segítség ezt valószínűsíti.

Jöhet ugyanis egy kárpátaljai népszavazás, melyen arról kell majd dönteni, akarnak-e a kárpátaljaiak Magyarországhoz csatlakozni?

A parlamenti képviselő erre azt válaszolta, ez kizárt.

Az ukrán haderő ugyanis kész közbelépni, és a 128-as dandárnak két óra elegendő, hogy a Balatonig hatoljon.

Őszinte vélemény „Európa legerősebb hadseregéről”

Nem olyan fényes az ukrán haderő, amilyennek a jelenlegi elnök lefesti, árulta el egy interjúban Ukrajna korábbi hadügyminisztere, közölte a politnavigator.net. Igor Kabenenko tábornok elmondása szerint Ukrajnában seregnyi gyárban gyártanak páncélosokat, de a seregnek nincs egyetlen olyan alakulata sem, amelyik …


Szóljon hozzá Ön is, mondja el véleményét ITT!!!!!