Avakov: veszélyes úton Porosenko választási kampánya

A hvylya.net beszámolója szerint Arszen Avakov belügyminiszter közösségi oldalán figyelmeztette Petro Porosenkót, hogy választási kampánya során túlságosan veszélyes vizekre révedt.

A belügyminiszter figyelmeztette a politikai élet vezető szereplőit is, hogy túlfeszítik a húrt, és inkább a társadalomban növekvő feszültség enyhítésén kellene fáradozniuk. Mint megjegyezte,

a választás miatti társadalmi és politikai szembenállás okozta feszültség elérte a megengedhetetlen tűréshatárt.

Ez már oda vezetett, hogy az emberek elfelejtették, miért is zajlik a választási versenyfutás. Holott ez a demokrácia szabályai szerint történő korrekt folyamat kellene , hogy legyen.

Ezzel szemben, és itt elsősorban Porosenkónak címezte szavait, van aki azt hiszi, minden eszköz megengedett, még a gyűlöletkeltés is.

Képes azt a véleményt ráerőltetni a népre, hogy Ukrajnának befellegzett, ha nem ő nyeri a választást. Avakov szerint nagyon veszélyes, ha a bölcsesség és az emberiesség helyét a gyűlölet veszi át. Márpedig semmilyen vezetői szék nem ér annyit, hogy a társadalomra rátelepedjen a gyűlölködés réme. Ez csak arra jó, hogy rettegést keltsen a lakosság körében, az esztelenség homályába taszítsa az országot.

Avakov szerint nagyon rossz és veszélyes útra tévedt a választási kampány.

Az elnökválasztás összes híre egy helyen!!!!